Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor expuse. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Ne asumam dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.


1. Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - sunt proprietatea acestui site si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul nostru scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice probleme sau sesizari legate de drepturi de proprietate intelectuala ne puteți contacta prin modului de contact.
 

2. Accesul la informatiile de pe site
Bussy Lighting garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor noastre, fara acordul prealabil scris de catre noi.
 

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii
Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Ne rezervam dreptul sa modificam specificatiile tehnice ale serviciilor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu producatorul acestui site. 
 

4. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor
Utilizatorii care viziteaza site-ul nostru pot face comentarii la adresa acestuia si a serviciilor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Bussy Lighting isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
 

5. Litigii si dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de serviciile prezentate pe siteul nostru sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Puteți sa ne contactați pentru orice problema legata de siteul nostru la formularul de contact. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.
 

Confidentialitate
 

1. Informatii personale
Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor prezentate pe site-ul nostru sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare (creare cont), va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Bussy Lighting nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
 

2. Securitatea datelor personale
Accesarea acestui site implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de Bussy Lighting . Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre noutatile companiei sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de noi prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). Bussy Lighting  se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia). Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Ne asumam faptul ca vom respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.