Cum pot sa cumpar?

Colaborarea se realizeaza in functie de oferta. Daca doriti sa ne contactati pentru colaborare completati formularul existent in site. Pentru a achizitiona produsele noastre este necesar sa ne trimiti o cerere de oferta, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp. Pentru aceasta trebuie sa urmariti urmatorii pasi:

Pasul 1 - Adaugati produsele in cosul de cumparaturi. Faceti click pe produsul care va intereseaza din pagina de produse, selectati cantitatea si apasiti butonul “adauga la oferta”.

Pasul 2 – Accesati cosul din cerere oferta . Dupa ce terminati de adaugat toate produsele in cos, faceti click pe butonul "cerere oferta" din partea dreapta-sus a paginii.

Pasul 3 - Verificati sau modificati lista produselor adaugate in cos. Accesand cosul veti vedea lista cu produsele adaugate anterior in cosul dumneavoastra, impreuna cu cantitatea lor. Puteti modifica lista accesand butonul „vezi lista din cererea de oferta”.

Pasul 4 - Inregistrati-va sau autentificati-va. In partea de jos a paginii completati cu datele dumneavoastra formularul de „cerere oferta”.

Pasul 5 - Adaugati note suplimentare. Daca doriti, puteti adauga comenzii note suplimentare, solicitari de informatii etc.

Pasul 6 - Trimiteti comanda. Dupa verificarea datelor introduse, finalizati comanda/cererea prin apasarea butonului ”Trimite”. 

Intr-un interval de timp cat mai scurt cu putinta va vom trimite o oferta (pe mail sau telefonic), iar daca aceasta va surade veti primi prin curier produsele comandate.

Bussy Ligthing si-a propus sa va aduca o raza de lumina in casa si in viata. Beneficiind de o retea ampla de distribuitori, ne punem la dispozitie serviciile clientilor nostri din toate colturile tari.

Ca si lideri in sectorul de iluminat din Romania dispunem de o gama variata de produse si suntem mereu pregatiti sa raspundem si potentialelor solicitari speciale ale clientilor nostri. Plata se poate realiza in avans prin transfer sau prin ramburs.